Banán je TOP mezi low-end hostingy!
To je jen subjektivní názor, jak jinak si vysvělit že nás kupříkladu hodnotí na jedničku fakultní nemocnice BRNO, viz náš web.
Citace: radovanzbananu 06. 03. 2013, 22:59:32To je jen subjektivní názor, jak jinak si vysvělit že nás kupříkladu hodnotí na jedničku fakultní nemocnice BRNO, viz náš web.Jedničku, jo? ;-)http://forum.lupa.cz/index.php?topic=2936.msg29138#msg29138
Dobrý den, informace o udělení hodnocení A je sice správná, nicméně spolupráce FN Brno se společností Banán je velmi omezená, představuje cca 1% našich www aktivit a brzy bude ukončena. S úctou a přáním krásného dne
Já tomu věřím, Radovane. Ale jak si vysvětlit tuto zprávu, kterou nám - zvědavým diskutérům - poskytlo tiskové oddělení FN Brno:Citace Dobrý den, informace o udělení hodnocení A je sice správná, nicméně spolupráce FN Brno se společností Banán je velmi omezená, představuje cca 1% našich www aktivit a brzy bude ukončena. S úctou a přáním krásného dneTo pro společnost Banán nevyznívá vůbec dobře, něco je asi špatně... (napadá mne třeba negativní dopad na renomé FN Brno v důsledku zveřejnění informace, že je Vašim zákazníkem)
Banán.cz má špatnou pověst, stačí hledat na Internetu. A asi jsi to s tou FN Brno nepochopil, to byla citace, ne můj názor. :-) Neustále uměle udržuješ vlákna o Banán.cz v popředí, asi razíš negativní reklama také reklama, že? Nejhorší je, že Lupa.cz jako jediná tvůj spam toleruje, protože sis tu kdysi zaplatil několik PR článků a možná jsi přislíbil zaplatit si do budoucna další. Dám ruku do ohně, že jinak by Tě tu smazali dřív než bys stačil říci "Banán smrdět".
Citace: McFly 24. 03. 2013, 08:11:53Banán.cz má špatnou pověst, stačí hledat na Internetu. A asi jsi to s tou FN Brno nepochopil, to byla citace, ne můj názor. :-) Neustále uměle udržuješ vlákna o Banán.cz v popředí, asi razíš negativní reklama také reklama, že? Nejhorší je, že Lupa.cz jako jediná tvůj spam toleruje, protože sis tu kdysi zaplatil několik PR článků a možná jsi přislíbil zaplatit si do budoucna další. Dám ruku do ohně, že jinak by Tě tu smazali dřív než bys stačil říci "Banán smrdět". nejen na lupě ale i jinde si PR platíme, o spamu hovoříš jen ty a ten tvůj nějaký dokument co si kdovi kde našel